top of page

Ruta cicloturista per l'Albufera

Aprofitant l’entrada a la primavera i el bon oratge, hem volgut eixir en bici!


Des del Departament d’Educació Física, s’ha organitzat una eixida en bicicleta pel Parc Natural de l’Albufera, per al 89 ciclistes valents del tercer cicle de primària, secundària i famílies.



A les 9, tots concentrats a la porta del col·le, hem eixit en direcció a la Muntanyeta dels Sants, on hem esmorzat i agafat forces per a la resta de la ruta.


Plens d’energia, ens hem dirigit cap als Ullals de Baldoví, uns brolladors d’aigües subterrànies al Parc Natural de l’Albufera, a Sueca.


Passant pel Canal, la Carrera de la Reina i pel Filtre Verd, hem arribat al Llac de la Plana, proper a El Perelló, on hem fet l’última parada de la ruta.


Després d’una estona d’esplai i descans a la platja, quedava la tornada cap a Sueca.


Amb una trentena de quilòmetres a les cames i un passeig en bici que ens ha deixat algunes anècdotes divertides, com ara el casc de bici de Josep que s’havia quedat a la Muntanyeta, algun bac que ha quedat en un xicotet ensurt o el comentari més destacat al llarg de la tornada (“ai el seient, quin dolor!”), hem gaudit molt d’un matí en família, esport i natura.


Agrair la col·laboració i assistència de tots, mares, pares, alumnes, AMPA, professors i Jose, pare de Mario, per acompanyar-nos amb el furgó i fer de cotxe escombra per als possibles incidents.


Ha estat un èxit i ho repetirem!

bottom of page