top of page

Coluniana for Peace

Com cada any, a finals de gener, es celebra el Dia de la Pau. L'acte va tenir lloc ahir divendres al pati de l'escola.


Nosaltres no anàvem a ser menys. Els nostres alumnes, ajudats i acompanyats pels seus mestres i professors, van dedicar part del seu temps a preparar uns murals preciosos per commemorar este dia.



Ordenats i capitanejats per les senyos d'Infantil, van eixir els alumnes d'Infantil per a formar el símbol de la Pau. Al centre, els majors de l'etapa, els de 3r d'Infantil. 1r i 2n s'encarregaren de formar el cercle i envoltar als seus companys de 5 anys!


Una vegada ordenat este símbol mundial, Primària i Secundària es sumaren a esta celebració.


Al ritme de la música, els xiquets del primer cicle de Primària cantaren la cançó Color Esperanza de Diego Torres i manifestaren els seus desitjos per a aconseguir la pau al món. A més, l'alumna de segon Marta Sorrentino fou l'encarregada d'enlairar el colom, per a que la resta d'aus es sumaren a seguir el seu vol.


El segon cicle de Primària també cantà; s'atreviren amb la cançó El món seria més feliç. Ei! I amb coreografia inclosa!


Continuant amb l'últim cicle, 5é i 6é s'ocuparen de les versions literàries amb poesies, defensant un món sense guerres, igualitari, sense prejudicis i amb llibertat.


A tall de cloenda, els cursos de Secundària van dedicar unes reflexions, escrites de la seua mà, a favor de la pau; a les famílies, a l'escola, al treball, als amics, a la política: al món.


Acabat l'acte, tots els alumnes del centre van tenir ocasió de mirar els murals que la resta de companys havien preparat i fotografiar-se amb ells. Tots xulíssims, amb un missatge que transmetre.


Podeu vore tot el reportatge fotogràfic i les imatges dels murals amb els xiquets a l'àlbum Dia de la Pau, 2016 a Facebook.


Els murals es troben penjats a les dues entrades de l'escola. Passeu, si us ve de gust!

bottom of page